Aprofita el WiFi per millorar l’atenció al client

El WiFi és un servei que la majoria d’establiments ofereixen gratuïtament als seus usuaris. Però que sigui gratuït no significa que no es pugui aprofitar.

Des de Serveis TIC t’ajudem a fer-ho.

Tenim WiFi, Conectar al Wifi con Social Login

Amb TenimWifi disposes d’una eina òptima, que a més alimenta una base de dades en constant creixement, a la que hi trobaràs tots els usuaris que es connectin al teu WiFi. Així, sempre que et calgui donar-los a conèixer alguna novetat o promoció hi podràs contactar fàcilment.

És adequat per a qualsevol tipus d’establiment on es passin estones més o menys llargues. Perquè mentre els usuaris s’esperen, habitualment aprofiten per navegar per Internet amb el telèfon mòbil. Oferint-los aquest servei podran navegar amb el teu WiFi sense haver de demanar contrasenyes, de manera que els serà molt més còmode.

Tenim Wifi És molt pràctic per espais en que no hi ha una bona cobertura de dades mòbils. Tot i això, gràcies als complements i a les promocions associades a la utilització del servei, els teus usuaris seran els primers interessats a connectar-se a la teva xarxa de Wifi. Fins i tot amb una cobertura de dades òptima.

Wifi amb Social Login

Tenim Wifi t’ajudarà a fer tornar els usuaris que han estat puntualment al teu establiment, i a que quan ho facin, encara se sentin més ben atesos que la darrera vegada que van venir.