El salt qualitatiu de l’administració, que s’assoleix gràcies als avantatges d’un ERP no passen desapercebuts. Um ERP facilita un millor control de organitzatiu de l’empresa, i la transformació total dels fluxos d’informació.

Aquests són només alguns dels avantatges d’un ERP, la implementació d’un ERP implica un salt qualitatiu a nivell administratiu, i de control del organitzatiu de l’empresa. Només volem donar una idea molt genèrica destacant alguns dels aspectes més descriptius. El guany que s’obté amb la implementació d’un ERP és una transformació total dels fluxos d’informació interna, i de la comunicació amb clients i proveïdors.

En introduir part de la informació dels treballs des del departament de producció s’aconsegueix una quantificació molt més exacta dels treballs realitzats per cada empleat, fent que els productes es descomptin del magatzem, que tant les feines com els materials utilitzats s’incorporin automàticament als fulls de treball, i a la factura que es generarà al client, al qual se li donarà un plus de transparència perquè en tot moment sabrà què s’ha fet per ell, i què ha costat cada cosa.

A més, també permet portar un control molt més exhaustiu de les existències del magatzem, i fins i tot establir estocs mínims per fer les comandes de cadascun dels articles al proveïdor corresponent.

En cas de serveis basats en contractes amb periodicitats determinades, es poden generar els nous contractes, que es poden enviar automàticament als clients en diverses dates prèvies als venciments, actualitzacions de condicions, o enviar qualsevol comunicació a clients de serveis o productes determinats.

Un altre avantatge d’utilitzar un ERP, és que ens permet fer una gestió d’incidències i tiquets automatitzada, assignant les tasques a l’empleat corresponent per tal que en faci el seguiment, generi les intervencions que calgui, indicant el material utilitzat, i en tancar-la, deixar-ho tot apunt per generar la factura amb totes les intervencions i materials utilitzats quan arribi el moment.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins
× Consultar