Serveis de telefonia i Internet, fixa, mòbil, connexió a Internet amb fibra òptica i per ràdio, i centraletes

Com a complement necessari dels serveis d’Internet, calia que des de ServeisTIC s’oferissin solucions de connectivitat i tot el relacionat amb telefonia fixa i mòbil ja sigui per professionals, empreses o particulars, i així poder oferir un paquet complet de Telefonia i Internet per a totes les necessitats.

Per tal de garantir una qualitat de comunicacions equiparable als serveis que s’ofereixen directament des de ServeisTIC, col·laborem estretament amb marques locals amb infraestructura pròpia i en expansió. Que destaquen per la qualitat i estabilitat de servei, per oferir una atenció al client excel·lent, i, arribat el cas, per l’eficiència en la resolució d’incidències. Aquestes marques són GlobalCat Telecom, i Connecta Fibra.

Gràcies a aquesta col·laboració, els nostres clients poden contractar connexions de fibra òptica allà on estigui disponible, i connexions per radioenllaç amb amples de banda i estabilitat fora del corrent, on encara no ha arribat la fibra òptica.

A més, també poden contractar telefonia fixa i mòbil, centraletes virtuals i serveis específics per a necessitats concretes.

Per donar solució a les necessitats més habituals, existeixen diversos packs de contractació, que han estat dissenyats tenint en compte les opcions més estàndard. Tot i això, també s’ofereix la possibilitat de dissenyar un pla de serveis a mida del client; Amb les extensions que li calguin, i la quantitat de telèfons mòbils que es requereixin en cada cas concret. A més, amb unes condicions d’alta especials per a clients de ServeisTIC que vulguin contractar serveis de telefonia i internet.

 

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins
× Consultar