TenimWiFi, és un servei de WiFi amb Social Login, que facilita millorar l’atenció i la comunicació amb els usuaris.

Wifi amb Social Login

Aprofitar el WiFi de l’establiment per millorar el servei

Als establiments en que els usuaris passen estones relativament llargues (cafeteries, bars, restaurants, seus d’entitats i associacions, o consultes de tot tipus), en no disposar de WiFi amb accés per xarxes socials, el més normal és que es faciliti la contrasenya del WiFi a qui la demani. Així només ha de buscar la xarxa al terminal, i posar-hi la contrasenya de l’establiment. Quan l’usuari acaba o marxa, es desconnecta del WiFi i no en queda cap registre, ni la possibilitat de temptar-lo per fer-lo tornar.

TenimWiFi és una oportunitat per fidelitzar els usuaris

Permetent l’accés a Internet utilitzant el WiFi de l’establiment ja es compleix el que demanen. Però fàcilment es pot ser una mica més proactiu, i fer que aquest servei ajudi a millorar l’atenció a l’usuari, i percepció que tingui de l’establiment. Gràcies a mantenir-hi el contacte i la comunicació després de la seva visita. I això és precisament el que ofereix TenimWiFi: L’oportunitat de millorar la comunicació amb l’usuari habitual, i mantenir el contacte amb l’usuari esporàdic, des del moment que ha utilitzat el WiFi de l’establiment per connectar-se a Internet. I aquest contacte es pot mantenir mitjançant Facebook, o bé amb el correus electrònics. I si no vol que se li digui res més, només ha de deixar de seguir l’establiment, o bé donar-se de baixa de les newsletters.

Quin tipus de comunicacions s’envien als usuaris?

Les informacions i freqüència d’enviament més òptimes varien en funció de les particularitats de l’establiment. I en defineixen l’estratègia de comunicació més apropiada. Algunes possibles informacions a difondre entre els usuaris del WiFi poden ser: • Promocions setmanals/quinzenals o periòdiques. • Indicacions per subscriure’s a llistes de distribució específiques; menú diari per tal que els clients habituals puguin escollir què volen menjar, a quina hora, quants vindran… o només reservar. • Concerts, espectacles… • Canvis de cartes. • Fer que els visitants esporàdics estiguin informats de reunions i tot tipus d’esdeveniments oberts al públic. • Donar a conèixer calendaris sanitaris (metges i veterinaris) o de qualsevol altre tipus (fiscals, festes…).

I a més permet complir la legislació vigent

D’acord amb la Ley de Seguridad Ciudadana – Capítulo IV, Els usuaris del servei de WiFi de l’establiment han de quedar emmagatzemats en un registre, que en cas de ser requerit per les autoritats, i no estar disponible, pot ser sancionat. El servei de TenimWiFi permet disposar d’aquest registre.
Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
WordPress and WHMCS integration by i-Plugins
× Consultar