Adaptacions per millorar el posicionament a Google

En el desenvolupament de pàgines web no es sol tenir en compte el posicionament.
Les adaptacions per millorar el posicionament a Google són la solució a aquestes mancances


Si el posicionament als cercadors no és una de les prioritats, durant el desenvolupament d’una pàgina web, es descuiden molts detalls que si s’atenen portaran visites que poden acabar en vendes o contractacions.

Aquestes mancances es poden resoldre en qualsevol moment, adaptant la pàgina web a les necessitats i requeriments dels cercadors. La finalitat d’aquestes adaptacions és que quan la tornin a rastrejar, trobin que els conceptes d’interès són més rellevants que en altres pàgines. De manera que a la següent ordenació dels resultats de les cerques, es pugui millorar el posicionament a Google.

Sense aprofundir-hi en excés. Indistintament de l’estat inicial de la pàgina web de la que es vulgui millorar el posicionament, aquestes tasques consisteixen en:

 • Implementar mecanismes de seguretat: Per evitar que tercers puguin utilitzar la pàgina amb finalitats il·lícites (enviament de spam, difusió de virus…), així com evitar caigudes i temps de desconnexió (per atacs de DDoS entre altres). Aquestes situacions desacrediten les pàgines que les pateixen davant dels motors de cerca, ocasionant penalitzacions que en dificultanten el posicionament.
 • Adaptar la pàgina a les necessitats dels cercadors: Els cercadors ordenen les pàgines utilitzant algorismes, que els permeten avaluar la rellevància del terme cercat en una pàgina, i la satisfacció que obtindrà l’usuari si clica l’enllaç per visitar-la. Aquestes necessitats són comunes a tots els cercadors, i també s’han de tenir en compte per millorar el posicionament a Google.
  Per fer-ho s’han de treballar el Link Juice, els títols, descripcions i paraules clau, les adreces de les pantalles, les imatges optimitzades, i un llarg etcètera de conceptes que es desglossa a les propostes per millorar el posicionament a Google, que es presenten a qui les sol·licita.
  A més, també és indispensable que el contingut resulti d’interès per a l’usuari (complet, rellevant i satisfactori). I per tant, en preparar els continguts futurs (i si és possible en adaptar els que ja hi ha), caldrà tenir en compte que el text haurà de respondre les preguntes habituals que han portat l’usuari a la pàgina.
 • Adaptar la pàgina a la normativa: Incorporant polítiques de Cookies, Termes d’ús… I també adequar la pàgina al compliment del GDPR (Reglament General de Protecció de Dades) de la CEE.

Treballant aquests tres àmbits, podem millorar notablement el posicionament a Google. I convertir la pàgina web en una eina molt útil per captar nous clients.

 

Demani informació

Ara pot aprofitar la promoció d’adaptacions SEO per millorar el posicionament web a un preu de 200€+IVA si contracta l’allotjament amb Serveis TIC.

Completi el formulari de contacte, i li facilitarem una proposta personalitzada per millorar el posicionament a Google.

   

  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats
  × + info ?