Disseny web SEO

Disseny de pàgines web accessibles als cercadors
per arribar als usuaris interessats en el que s'hi ofereix

En aquesta pantalla:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  Disseny web SEO

  La base de Serveis TIC és el disseny web SEO, perquè a partir d’aquí es pot aprofitar molt millor el treball, i aconseguir resultats amb més facilitat.

  I el disseny web SEO consisteix en aplicar diverses estratègies, tant a nivell tècnic, per tal que els cercadors valorin positivament la nostra pàgina i que la mostri en bones posicions, com d’elaboració de continguts, per tal que hi hagi les respostes a les preguntes que es fan les persones que busquen el que els podem oferir.

  Principis en disseny web SEO a Serveis TIC

  Per assolir aquests objectius en el disseny web, en els projectes de Serveis TIC es treballa amb aquests principis:

  El disseny web SEO és fonamental per a l’aprofitament d’Internet:

  • El SEO és clau per obtenir resultats en l’entorn digital.

  L’optimització tècnica es indispensable per millorar la visibilitat:

  • Utilitzant conceptes clau, títols ben escollits i enllaços adequats com a tècniques per millorar el posicionament als motors de cerca.

  Prioritzar les necessitats dels usuaris:

  • Serveis TIC posa els usuaris com a prioritat, creant contingut rellevant i de qualitat que respongui a les seves preguntes i necessitats.

  Cal generar experiències positives:

  • Oferir una experiència positiva i satisfactòria als usuaris serveix per millorar la retenció i ser una opció atractiva pels clients potencials. Per incidir encara més en aquest punt, s’incorporen complements poc habituals als nostres projectes de desenvolupament web SEO. Aquests criden l’atenció de l’usuari i l’ajuden a recordar la pàgina que està visitant.

  Compromís amb l’assoliment dels objectius:

  • Serveis TIC es compromet a ajudar els seus clients a aconseguir millors resultats en la seva presència a Internet, facilitant solucions que els permeten assolir una bona taxa de conversió de les visites procedents dels motors de cerca.

  Vols una pàgina web útil?

  Vols que més usuaris trobin la teva pàgina web als cercadors?

  Dificultats del desenvolupament web SEO

  Tot i que el desenvolupament web SEO és una estratègia essencial per a l’èxit en línia, el client ha d’estar informat de les dificultats d’aquest tipus de projectes.
  Els resultats dels treballs SEO no són fàcils ni immediats, i si es té pressa el millor és no començar. Treballant per obtenir resultats immediats amb SEO sovint acaba implicant penalitzacions, que dificulten l’arribada de resultats dels treballs realitzats.

  Resultats a llarg termini:

  • El SEO és una estratègia que requereix temps i paciència. Els resultats no són immediats i per veure un impacte significatiu en el posicionament i el trànsit del lloc web poden passar fins 12 mesos.

  Canvis als algoritmes de cerca:

  • Els motors de cerca, com Google, actualitzen constantment els seus algoritmes per millorar els resultats de cerca. Això pot afectar el posicionament del lloc web i requerir ajustos regulars per mantenir un bon rendiment.

  Competència acarnissada:

  • En l’àmbit del disseny web SEO, molts llocs web competeixen per les mateixes paraules clau i posicions a les pàgines de resultats dels motors de cerca. Això fa que la competència per destacar i guanyar visibilitat per sobre dels competidors sigui ferotge.

  Dependència de motors de cerca:

  • Si una gran part del trànsit del lloc web prové exclusivament dels cercadors, el rendiment de la pàgina es pot veure afectat pels canvis en l’algoritme o penalitzacions que puguin disminuir el trànsit, així com per l’accessibilitat.

  Resultats imprevisibles:

  • Malgrat tots els esforços en desenvolupament web SEO, no sempre és possible preveure els canvis en els resultats de cerca o les preferències dels
   usuaris. El comportament dels motors de cerca i dels usuaris pot ser imprevisible en
   ocasions.

  Inversió de recursos:

  • El posicionament SEO requerirà recursos que poden representar
   una inversió significativa sense resultats durant diversos mesos,. Aquesta inversió
   sempre té un retorn. Però especialment per a petites empreses o empreses noves, fins que arriba pot causar frustració.

  El SEO fa que les pàgines siguin avorrides:

  • A causa de les premisses tècniques del desenvolupament web SEO, el
   disseny sol ser poc vistós, i per tant, cal elaborar estratègies que, més enllà de la
   rellevància dels continguts ajudin a retenir els visitants.

  Tot i aquests inconvenients, el desenvolupament web SEO continua sent una estratègia valuosa i efectiva per millorar la visibilitat en línia, atraure trànsit qualificat i obtenir resultats duradors.

  Però en tot cas, és molt recomanable equilibrar el posicionament SEO amb altres estratègies de màrqueting per aconseguir un enfocament complet i eficaç per al creixement del negoci.

  L’usuari de qualitat arribarà a la nostra pàgina quan hi hagi la resposta a la seva pregunta.

  Vols rebre més formularis?

  Vols que una part més gran dels visitants
  de la teva pàgina web contacti amb tu?

  Avantatges del disseny web SEO

  Si bé cal tenir en compte els inconvenients, el motiu pel que es decideix iniciar un projecte de desenvolupament web SEO i continuar amb la resta de passos que requereix tot el procés, no és altre que obtenir-ne uns beneficis que es tradueixen en més clients, usuaris, o simplement, incrementar la facturació.

  El desenvolupament web SEO, permet incrementar l’aprofitament de qualsevol campanya de promoció i posicionament, esdevenint una estratègia valuosa per a qualsevol lloc web o empresa en línia. Cosa que s’aconsegueix augmentant la visibilitat, mitjançant l’atracció de trànsit qualificat, millorant l’experiència de l’usuari, i generant resultats duradors, cosa que afavoreix el creixement de l’empresa a llarg terme.

  Augmenta la visibilitat i l’accessibilitat:

  • Una estratègia de desenvolupament web SEO ben implementada millora la classificació del lloc web als motors de cerca, incrementant-ne la visibilitat per part del públic objectiu. Això facilita que els usuaris trobin el lloc web en fer cerques per les que és rellevant.

  Trànsit qualificat:

  • Els treballs de posicionament SEO serveixen per a atraure trànsit qualificat al lloc web. És a dir, visitants que ja estan interessats en el que s’ofereix a la pàgina web. Aquests visitants ja tenen una necessitat creada, i per tant són més propensos a convertir-se en clients o realitzar les accions desitjades.

  Millora l’experiència de l’usuari:

  • El SEO no només consisteix en optimitzar la programació i els continguts per als motors de cerca, sinó també d’optimitzar la informació per als usuaris. Un lloc web ben optimitzat per al SEO ofereix una experiència satisfactòria, perquè dóna resposta a les preguntes dels usuaris, amb contingut rellevant, pel que a més és fàcil de navegar

  Cost-efectivitat:

  • En comparació amb altres formes de màrqueting digital, a llarg termini el SEO pot ser una opció cost-efectiva. Quan el lloc web ha assolit un posicionament als motors de cerca, el trànsit orgànic continuarà arribant sense necessitat de pagar per cada clic o impressió.

  Resultats duradors:

  • Amb el manteniment i l’actualització adequats, els resultats del SEO poden ser duradors en el temps. Això significa que el lloc web continuarà atraient trànsit i generant oportunitats de negoci al llarg del temps.

  Creixement i competitivitat:

  • Amb una estratègia de desenvolupament web SEO, i una promoció SEO eficaç, una empresa pot créixer i ser competitiva en el seu mercat. Posicionar-se bé als resultats de cerca pot ajudar a una empresa a destacar i superar als seus competidors.

  Màrqueting 24/7:

  • El SEO treballa per al lloc web de manera contínua, 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Això significa que el lloc està accessible i visible per a possibles clients en qualsevol moment, sense interrupcions.

  El disseny web SEO a Serveis TIC

  El client de Serveis TIC rep un servei personalitzat, atenent a les seves necessitats i interessos.

  Val a dir que és molt freqüent que els treballs es realitzin en diverses etapes, i al desenvolupament web SEO no el segueixi immediatament la preparació de continguts i els treballs de posicionament. En qualsevol cas, quan arribi el moment oportú, ja s’haurà fet aquesta part de la feina, i es podran començar a fer els treballs de posicionament.

  Hem de recordar que:

  a) Els resultats mai no són immediats:

  Fer una nova pàgina web, o canviar la que ja es tenia, no implica que comencin a arribar formularis i trucades. Per aconseguir-ho, ara cal fer un treball d’elaboració de continguts, i promoció considerable durant diversos mesos.

  b) La quantitat de visites no és el més important

  El desenvolupament web SEO de Serveis TIC, no està orientat a obtenir un volum de visites espectacular.

  A les pàgines i pantalles dels clients de Serveis TIC s’hi ofereixen solucions per a les persones que necessiten els seus productes o serveis, de manera que, en lloc de posicionar conceptes amb un gran volum de cerques, es posicionen conceptes específics que poden tenir bons índexs de conversió.

  Necessites més informació?

  Si vols que més persones interessades en els teus productes o serveis visitin la teva pàgina web, i que una part més gran contacti amb tu, completa el formulari de contacte, i plantejarem l’estratègia adequada.
  × + info ?