Optimització de pàgines web

L’optimització de pàgines web consisteix en incorporar-hi complements per fer-les més transparents per als cercadors, i millorar-ne la velocitat de resposta i el posicionament.

En alguns casos (afortunadament cada cop menys), el desenvolupador de la pàgina web no té en compte les necessitats d’accessibilitat dels cercadors per indexar els continguts, i incloure la pàgina als resultats de les cerques. Per resoldre aquestes mancances, cal recórrer a l’optimització web.

Si es dóna aquest cas, hi podem incorporar els complements necessaris per fer que la pàgina sigui el més transparent possible als cercadors, i millorar-ne també la seguretat i la velocitat de navegació.

En modificar la programació de la pàgina web per millorar-ne el SEO, també hi incorporem requeriments legals com les polítiques de privadesa, i els elements legalment exigibles per complir la legislació vigent en matèria de protecció de dades, i també sistemes els antirobots oportuns que ens permeten evitar que s’utilitzi el formulari corporatiu per enviar spam a l’empresa, o bé a tercers.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
× + info ?