WordPress amb complements SEO

El paquet per crear pàgines web i botigues online
WordPress, sense saber disseny ni programació web

En aquesta pantalla WordPress amb complements SEO:
  Add a header to begin generating the table of contents

  WordPress amb complements SEO

  Si vols crear pel teu compte un lloc web efectiu pel teu projecte, aquest complement de l’allotjament que pots contractar a Serveis TIC, és la teva millor opció.

  Avui dia ja no n’hi ha prou estant a Internet. Cal destacar, i és aquí on els complements que pots contractar juntament amb el teu hosting et donen un avantatge competitiu, decisiu per aconseguir que la teva pàgina web aparegui als cercadors en millors posicions que les dels teus competidors.

  Aquest paquet complementari a l’allotjament és una solució tot-en-un per vitaminar la teva nova pàgina web. Consisteix en una base de WordPress potenciada amb diverses extensions, que abasten des del posicionament fins a la seguretat, juntament amb un poderós sistema de plantilles que potencia la creació visual i el SEO del teu lloc web.

  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  Extensions que impulsen el rendiment i la seguretat:

  El gran avantatge d’aquest complement d’allotjament són les extensions que incorpora, les quals han estat triades específicament per millorar el teu lloc web en dues àrees clau: el posicionament i la seguretat. Aquestes extensions, algunes de les quals són pagament, et permetran obtenir resultats excepcionals.

  En el relatiu al posicionament, els plugins de SEO avançat t’ajuden a optimitzar el teu contingut per als motors de cerca, millorant la visibilitat i atraient més tràfic orgànic. A més, la integració d’eines de velocitat i rendiment garanteix una experiència d’usuari fluida i ràpida, un aspecte indispensable per oferir una bona experiència de navegació als usuaris.

  En el relatiu a la seguretat, els complements de seguretat i protecció, eviten amenaces cibernètiques i protegeixen el teu lloc de pirates informàtics i malware. Això no només protegeix les teves dades i la de les teves clients. També genera una major confiança en els visitants del lloc.

  Tot i que les extensions que incorpora el paquet et faciliten molt la seguretat, tingues en compte que mantenir el teu lloc web depèn de tu, i cal que regularment actualitzis la base de programació de WordPress el sistema de templates, i els complements.

  Tot i que si ho prefereixes, només cal que ho diguis, Serveis TIC se’n farà càrrec.

  Més de 200 dissenys per escollir. La creativitat al teu abast:

  Un altre punt fort d’aquest complement és la incorporació del sistema de plantilles. Amb més de 200 dissenys predefinits, disposaràs d’una gamma excepcionalment àmplia d’opcions estètiques i funcionals per triar.

  Indistintament de si vols crear una pàgina web per al teu negoci, un blog personal o fins i tot una botiga virtual amb WooCommerce. Aquest complement a l’allotjament, inclou eines per fer-ho sense excessives dificultats.

  Fins i tot pots crear la teva botiga virtual:

  I si les teves aspiracions van més enllà d’una simple pàgina web? Amb la integració de WooCommerce, pots disposar de la teva botiga virtual, que serà plenament operativa, i a més amb una puntuació SEO envejable.

  La interfície és senzilla i personalitzable i inclou les funcionalitats estàndard d’una plataforma de comerç electrònic, així podràs començar a vendre productes i serveis en línia en el mínim temps possible.

  Assistència integral per a la creació de la teva pàgina web o botiga virtual, amb el complement de hosting de Serveis TIC

  Comprendre l’entorn digital i fer créixer la teva presència en línia pot ser un repte, però amb el Complement de Hosting de Serveis TIC, tens l’oportunitat d’obtenir una assistència integral que va més enllà de les expectatives convencionals. A més de les característiques excepcionals que aquest complement ofereix, també tens l’opció de rebre suport expert per crear la teva pàgina web o botiga virtual de manera senzilla i efectiva.

  Vols fer la teva pàgina web?

  Amb aquest paquet disposaràs
  de tot el necessari per treballar
  amb les màximes garanties

  No et sentiràs sol

  Fer la pàgina web resulta engrescador, però implica dificultats.

  Per desconeixement i falta d’experiència pots haver de repetir parts de la feina, i també és freqüent ensopegar amb problemes que no tenen una solució fàcil o evident.

  Quan passa alguna d’aquestes dues coses la frustració pot ser considerable, i és quan més s’agraeix tenir algú a qui recórrer per demanar alguna orientació.

  En resum, si et vols estalviar repetir la feina feta, val la pena que planifiquis el teu projecte i estableixis una estratègia d’elaboració de continguts.

  Sigui com sigui, arribat el cas Serveis TIC serà al teu costat.

  Assessorament personalitzat i guiatge en el procés de creació:

  Si tens dubtes sobre com començar o necessites orientació en qualsevol fase del procés de creació de la teva pàgina web, Serveis TIC és aquí per ajudar-te. Posant anys d’experiència en disseny web, desenvolupament i SEO, perquè et sigui més fàcil escollir les pràctiques i tècniques més adequades per al teu projecte, i tenir les màximes garanties de que la teva pàgina web estarà optimitzada per al rendiment i el posicionament.

  Assessorament i suport continus:

  No acabem aquí. Quan la teva pàgina web o botiga virtual estigui operativa, t’oferim assessorament i suport continus, d’aquesta manera estarem segurs que podràs gestionar i actualitzar el teu lloc web amb facilitat. Des de l’afegir nous continguts fins la gestió de les transaccions en línia, tindràs les eines i els recursos necessaris per disposar d’uns nivells de competitivitat i seguretat adequats pe treballar i treure rendiment del món digital.

  Creació de la pàgina web o botiga virtual:

  Si prefereixes delegar la tasca de crear la teva pàgina web o botiga virtual, no hi ha cap problema, també ho pots fer. Serveis TIC és una empresa de desenvolupament web SEO, així que si és el cas, no ho dubtis.

  Partint dels més de 200 dissenys que tenim per escollir, i si és necessari, utilitzant la potència de WooCommerce. Tots junts crearem una pàgina web o botiga virtual que no només serà atractiva visualment sinó que a més serà segura, funcional, optimitzada per a cercadors, i una experiència còmoda i de confiança per als usuaris. Un aspecte indispensable per aconseguir conversions (vendes!). En resum, un projecte desenvolupat perquè tinguis èxit.

  Una solució a mida:

  Amb el Complement de Hosting de Serveis TIC, no només aconseguiràs una base de WordPress potenciada amb extensions i plantilles avançades pel disseny i el SEO, sinó que a més tindràs l’ajuda necessària per fer realitat el teu projecte, en el que la teva pàgina web o botiga virtual no s’haurà de limitar a ser un lloc estàtic. Si ho vols disposaràs d’una plataforma dinàmica que podrà créixer i adaptar-se a les teves necessitats.

   

  Vols una crear una pàgina web útil?

  Si vols crear la pàgina web de la teva empresa,
  amb el paquet "WordPress amb complements SEO",
  no necessitaràs saber instal·lar el WordPress,
  escollir complements, ni pagar-los.

  Necessites més informació sobre
  WordPress amb complements SEO?

  Si vols desenvolupar la teva pàgina web amb WordPress, crear la de la teva empresa,
  o fins i tot hi ha alguna persona de la infraestructura que se’n pot fer càrrec…

  Amb el paquet “WordPress amb complements SEO”, pots aprofitar tota la potència de WordPress,
  i tenir una pàgina web efectiva, sense necessitat de contractar cap empresa de disseny.

  × + info ?