Manteniment de pàgines WordPress

Servei de manteniment de pàgines WordPress. Complementari als serveis d’allotjament de pàgines web i servidors VPS.

El principal inconvenient de les pàgines web, és que habitualment es fa el possible per oferir-les al preu més competitiu, i molt sovint (per no dir habitualment) un cop s’entrega la pàgina qui l’ha fet se n’oblida. Tot i que especialment si es fa servir el gestor de continguts més utilitzat del món, el més recomanable és programar un manteniment de pàgines WordPress

Tot i que sigui el més freqüent, no contractar un servei de manteniment no és gens convenient per l’empresa a la que representa aquella pàgina, perquè a mesura que vagi passant el temps, els continguts, que amb molt poc esforç es podrien tenir al dia, es van desfasant, de manera que la imatge de l’empresa se’n veurà ressentida.

Malauradament, però, el pitjor de no fer un manteniment adequat, es que degut a la manca d’actualitzacions no es resolen els forats de seguretat que van sorgint amb el pas del temps, de manera que la pàgina es va fent més i més vulnerable a persones que no tindran miraments, ja sigui per utilitzar-la per escampar els seus virus, perpetrar estafes de tota mena, o enviar spam, entre altres alternatives.

En el moment que es detecta que s’està utilitzant una pàgina amb finalitats il·lícites, obligatòriament s’ha de deshabilitar durant el temps que es trigui a reparar-la. I si no hi ha còpies de seguretat que permetin recuperar una versió prou antiga, s’haurà de rastrejar per tota la pàgina buscant on son els fitxers. Cosa que pot ser molt més llarga.

A ServeisTIC, oferim el servei de manteniment de pàgines WordPress, que es pot contractar com a complement als nostres serveis d’allotjament, i que consisteix en:

  • 1.- Revisió i actualització de la pàgina WordPress i els plugins a les darreres versions dues vegades l’any.
  • 2.- Adaptació a les modificacions de normativa.
  • 3.- Si es considera oportú, incorporació de plugins gratuïts del moment (per xarxes socials, seguretat, accelerar la resposta als visitants…).

Aquests treballs es programen en contractar el servei, de manera que el client pot saber en tot moment quan s’ha fet la darrera revisió i actualització programada de la seva pàgina web, i quant de temps falta fins la propera.

En cas d’haver d’actualitzar plugins o qualsevol element o servei de pagament, la renovació de les llicències anirà a càrrec del client.

A banda d’aquestes tasques, si el client necessita es creïn noves pantalles, o en definitiva que es facin actualitzacions de continguts, també ens en podem fer càrrec, tenint en compte que el temps dedicat a aquestes tasques no s’inclou en el paquet de manteniment estàndard.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
× + info ?