Drons, fotografia, 360º i timelapse

Un paquet interactiu i captivador per a l'usuari,
que portarà la teva pàgina web a un altre nivell

En aquesta pantalla Drons, fotografia, 360º i timelapse:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  Drons, fotografia, 360º i timelapse

  La combinació de drons, fotografia 360º i timelapse ofereix una nova dimensió en el relatiu a la transmissió d’informació i a la interacció amb els usuaris. Al quals, gràcies a la combinació d’aquestes 4 tecnologies, els podem proporcionar experiències visuals úniques, i molt més intenses, captivadores i interactives que amb altres mitjans.

  Avantatges de combinar drons, fotografia, 360º i timelapse:

  La combinació de tecnologies com els drons, la fotografia, fotografia i vídeo en 360º i timelapse, ens dóna l’oportunitat d’oferir imatges úniques, i una navegació altament immersiva, que desconnecta de la realitat i fa perdre la noció del temps als usuaris del nostre lloc web. Aquests quatre elements es fusionen per crear una experiència excepcional, amb aplicacions pràctiques que ens serveixen per respondre les seves preguntes d’una manera molt més satisfactòria, i agradable.

  Perspectives aèries extraordinàries:

  Els drons permeten capturar imatges i vídeos des de perspectives aèries úniques i espectaculars. Gràcies a aquestes imatges, les persones obtenen una visió panoràmica i inèdita del llocs, que no seria possible aconseguir amb fotografies i filmacions convencionals.

  Experiència immersiva amb drons, fotografia 360º i timelapse:

  La fotografia en 360 graus proporciona una experiència immersiva que ofereix l’oportunitat d’explorar un lloc pràcticament com si s’hi estigués. Aquesta sensació de presència virtual és ideal per a la visualització de destinacions turístiques, immobles i esdeveniments especials.
  Si a més de l’espai, volem mostrar què s’hi fa, o com s’ha preparat, la solució més fàcil és crear un Timelapse, amb el qual estarem responent totes les preguntes genèriques, i generant la confiança necessària per motivar l’usuari a plantejar-nos les preguntes específiques del seu projecte.

  Drons, fotografia 360º i timelapse, un paquet captivador i interactiu:

  La fotografia amb drons, i els timelapse, aporten perspectives diferents en espai i temps.
  Mentre que els continguts en 360 graus fomenten la interacció, i fan palès el compromís amb usuaris i clients. Proporcionant-los una experiència extraordinàriament agradable, alhora que curiosa, en donar-los la capacitat d’explorar els entorns i canviar les perspectives al seu aire, sense presses, destí fixat, ni un vídeo que els marqui el ritme.

  Vols millorar l'experiència de l'usuari?

  Explica la teva història d'una manera
  més interessant, lliure i transparent

  Combinant tots els elements la pàgina web no té res a veure:

  A la pàgina web, la combinació d’imatges en 360 graus capturades per drons, o amb càmeres de 360º, i una narrativa visualment atractiva necessàriament s’hi desencadena una experiència enriquidora per als visitants:

  Galeries de fotos en 360º:

  Una secció dedicada a imatges en 360 graus, capturades a l’aire amb drons, combinades amb altres preses des de terra, o fins i tot des de l’interior, amb càmeres de 360º. Permet als visitants explorar els espais des de tots els angles. Aquesta versatilitat pot ser útil per a agències de viatges, empreses immobiliàries, o institucions culturals, entre altres.

  Vídeos realitzats amb dron:

  Incorporar vídeos filmats amb dron vesteix la pàgina de sinceritat, i confiança. És una manera de treballar sense amagar informació, que a més captiva els usuaris que hi estan interessats.
  Aquests usuaris tornaran a mirar el vídeo una vegada rere l’altra, perquè quan algú pensa en anar de vacances a algun lloc, si té l’oportunitat de veure un vídeo amb dron de les platges, de les pistes d’esquí, o de les instal·lacions, s’hi sent transportat instantàniament.

  Vídeos de dron com a fons de pantalla:

  Utilitzar un petit vídeo de dron com a fons de pàgina pot captar l’atenció dels visitants immediatament, i proporcionar-los una primera impressió memorable del lloc o del producte, especialment si el que s’ofereix inclou emocions o sensacions, com és el cas de casaments, celebracions, viatges molt especials, o també, és clar, esports d’aventura.

  Recorreguts virtuals:

  Incorporar un recorregut virtual en 360 graus d’un lloc o esdeveniment important permet als usuaris explorar tots els detalls.
  Això és ideal per a esdeveniments com conferències, llocs històrics, museus, rutes, o immobles de gran valor, sense oblidar-se d’instal·lacions educatives, esportives, promocions immobiliàries, o complexos de vacances, entre altres.

  Timelapse:

  Quan volem explicar una història que va més enllà d’un moment determinat, i que té una evolució en el temps, la solució òptima és crear un Timelapse. Aquesta serà la manera més evident de mostrar a l’usuari el que se li està oferint, i podrà entendre tots els aspectes del procediment. Ja sigui de com es construeix una teulada, una casa sencera, com es construeix un vehicle, es munta una tenda de campanya (o un moble de l’IKEA!), o fins i tot se li pot ensenyar com es prepara una salsa.
  El gran atractiu del Timelapse, és que permet concentrar minuts, hores, mesos i fins i tot anys, en uns segons de pel·lícula, que captivaran qualsevol persona mínimament interessada en el que estem explicant.

  A qui li pot ser útil la combinació de drons, fotografia, 360º i timelapse:

  Les oportunitats per fer destacar productes i serveis que ens ofereix la combinació de drons, fotografia, 360º i timelapse, ja sigui recorrent únicament a algun o bé a tots els serveis, té tal quantitat d’aplicacions, que resulten impossibles d’esmentar. A títol d’exemple, es poden destacar:

  Empreses turístiques:

  Les agències de viatges poden utilitzar la combinació de drons, fotografia 360º i timelapse per mostrar destins turístics d’una manera atractiva i interactiva, ajudant els viatgers a decidir el seu proper destí.

  Béns immobles:

  Les empreses immobiliàries poden mostrar propietats en 360 graus perquè els clients puguin fer una visita virtual abans de visitar-les personalment. Alhora, també poden utilitzar drons per fer fotografies aèries en 360º, que els permetin mostrar els accessos, els serveis propers, i l’entorn de la propietat en venda, de manera que els arguments per entendre, i fer valer el cost de l’immoble, ja no es limitaran a les característiques de l’interior de l’immoble en venda.

  Esdeveniments i festivals:

  Organitzadors d’esdeveniments i festivals poden mostrar tota la infraestructura en una visita en 360º, per tal que prèviament a l’inici de l’esdeveniment o festival, els assistents puguin fer un cop d’ull als llocs i activitats que s’hi podran realitzar.
  A més, si es vol donar un valor afegit, es pot permetre la visita a camerinos, espais VIP, o altres racons interessants de l’esdeveniment.

  Per completar-ho, també es pot publicar un timelapse de la darrera edició, o del procés de preparació dels diferents espais, així com filmacions amb dron per mostrar l’espai, els accessos i les ubicacions dels diferents serveis a vista d’ocell.
  La combinació de drons, fotografia 360º i timelapse permet disposar d’una eina de promoció prou poderosa com per captivar l’interès del públic, i engrescar-lo a assistir a l’esdeveniment o festival que s’està organitzant.

  Tens alguna cosa per ensenyar?

  Fes que els teus usuaris
  la puguin veure des de perspectives úniques

  FAQ:

  Quina és la diferència entre fotografia en 360 graus i imatges capturades per drons?

  La fotografia en 360 graus captura tot l’entorn en una sola imatge, mentre que les imatges capturades per drons proporcionen perspectives úniques des de l’aire. Tot i això, a Serveis TIC també existeix la possibilitat de contractar fotografies en 360º des de l’aire.

  Com es poden veure les imatges en 360 graus en una pàgina web?

  Les imatges en 360 graus es poden incrustar mitjançant codi HTML o a través de complements i visors específics per a pàgines web.

  A Serveis TIC, l’estratègia per aprofitar al màxim les fotografies en 360º, a més de fer-les des de terra i des de l’aire, consisteix en l’elaboració de visites virtuals, consistents en enllaçar les imatges de 360º entre elles, a les que s’incorpora informació complementària en punts d’interès. Ja sigui en format text, text llegit, vídeos, fotos, o els enllaços imprescindibles cap a altres fotografies en 360 graus per continuar la visita.

  Quines empreses podrien beneficiar-se de la combinació de drons, fotografia, 360º i timelapse en una pàgina web?

  Les empreses que resulta més evident que se’n poden beneficiar són les turístiques, immobiliàries o bé organitzadors d’esdeveniments. Tot i això, es pot beneficiar de la combinació de drons, fotografia 360º i timelapse qualsevol negoci que tingui la possibilitat, i vulgui mostrar els seus productes, o el procés de fabricació o construcció d’una manera visualment impactant i immersiva.

  Necessites més informació?

  Si estàs pensant en oferir la informació per als usuaris
  de la teva pàgina web d’una manera més vistosa, no ho dubtis...

  × + info ?