Filosofia

Què creiem que ens fa adequats per donar servei a la seva empresa?

El bé més preuat per qualsevol persona, i també per qualsevol organització és el temps.

En un món globalitzat, la clau de l’èxit és que la nostra feina es resolgui de la manera més eficient. Per aconseguir-ho necessitem centrar-nos en aquelles àrees en que oferim el millor de nosaltres mateixos. Necessitem poder-nos despreocupar d’aspectes adjacents al dia a dia, que només ens impedeixen aprofitar el temps productiu tant com voldríem, caldria, o necessitem.

És per aquest motiu, que des de ServeisTic orientem tots els esforços dels serveis que oferim a facilitar l’estalvi i l’aprofitament del temps productiu dels nostres usuaris. Anant un pas més enllà, i advertint-los en cas que hi hagi qualsevol inconvenient que pugui endarrerir o afectar les seves comunicacions per Internet, identificant, i ajudant-los a solucionar les incidències molt sovint abans que en tinguin coneixement. Ja sigui donant-los instruccions quan les incidències quedin fora del nostre abast, i no ens sigui possible solucionar-les directament, o bé un cop resolta la incidència, en cas que ens sigui possible solucionar-la directament, explicant-los el que ha passat, per tal que puguin prendre les mesures oportunes per evitar que es repeteixi.

Les claus per donar aquest servei són una gran dedicació diària a la monitorització i revisió dels serveis prestats als nostres clients, perquè només així ens podem avançar a les pèrdues de temps productiu ocasionades per qualsevol incidència. Posar a disposició dels nostres clients els sistemes de suport, seguiment de serveis i resolució d’incidències més òptims, i disposar dels col·laboradors més eficients, que, com nosaltres, consideren que el client ha de poder treballar sense interrupcions causades per un servei deficient.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
× + info ?