Revisió de continguts web

Revisió de continguts web per millorar el SEO de les pàgines. Anàlisi gratuïta de pàgines web per augmentar les visites des de Google

 

Actualment els principals gestors de continguts (WordPress, Drupal, PrestaShop…) aconsegueixen que la programació resulti pràcticament transparent per als cercadors. Tot i això continua sent freqüent que pàgines web amb una programació molt neta i adequada no doni el resultat esperat. Per resoldre aquests impediments, oferim gratuïtament el servei de revisió de continguts web.

Aquesta situació es pot donar perquè la pàgina no hagi obtingut prou rellevància als algorismes de Google. I per aquest motiu aparegui en posicions molt endarrerida a les cerques.

Tot i això, habitualment el motiu és un altre molt més simple. Google no hi troba la informació que li permetria oferir-la a les cerques de persones que hi podrien estar interessades.

Per solucionar aquesta mancança, el millor és fer una anàlisi gratuïta de la pàgina web. Amb aquesta anàlisi es podrà esbrinar per quins motius no apareix als resultats. En funció del que es descobreixi en aquesta anàlisi, es podrà proposar la solució més idònia.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
× + info ?