Filmació i fotografia
aèria amb drons

Treballs de filmació i fotografia aèria amb drons
per millorar l'engagement de la teva pàgina web

En aquesta pantalla Filmació i fotografia aèria amb drons:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  Filmació i fotografia aèria amb drons

  Dóna ales a la Teva Pàgina Web amb el Servei de Filmació i Fotografia Aèria amb drons de Serveis TIC.

  Aquest és un complement que aporta un valor evident a l’oferta tradicional de desenvolupament web, allotjament i assessorament.

  Des de Serveis TIC et facilitem una gran oportunitat per fer destacar la teva presència a Internet. I és que amb el Servei de Filmació i Fotografia Aèria amb drons, pots situar-te un graó per damunt dels teus competidors, i alhora millorar l’experiència dels visitants.

  Un servei innovador que genera confiança:

  Les imatges i els vídeos capturats des de l’aire aporten una perspectiva completament nova a la teva pàgina web. En incorporar imatges aèries de les teves infraestructures, instal·lacions i entorn, o, si és el cas, dels treballs que ha fet la teva empresa, els visitants se’n faran una idea molt més prestigiosa, i per tant et serà molt més fàcil generar confiança.

  A tothom li agrada treballar amb empreses que fan la feina ben feta, i amb aquestes vistes aèries, els transmetràs el compromís del teu negoci amb la qualitat.

  Una mirada més propera:

  La filmació i la fotografia aèria no només ofereixen una vista panoràmica. També permeten destacar detalls específics de les instal·lacions, com ara la ubicació, l’accessibilitat, l’arquitectura i les característiques úniques.

  Aquest nivell de detall proporciona als visitants una visió global de la teva oferta i els crea una connexió emocional amb les teves instal·lacions.

  Històries que impressionen:

  Les imatges i els vídeos aeris també poden ser utilitzats per explicar històries que deixen una empremta.

  Amb una vista aèria del desenvolupament d’un projecte, podem arribar a capturar esdeveniments especials des d’una perspectiva única, aquestes històries visuals desperten l’empatia dels visitants, que tendiran a preferir la teva opció.

  Distingir-se en un mercat competitiu:

  Les empreses competeixen a Internet, i per tenir èxit és fonamental destacar d’alguna manera. Amb la incorporació d’imatges aèries a la teva pàgina web, demostres que estàs disposat a anar més enllà i a oferir una experiència excepcional als visitants. Aquest compromís envers la innovació i la qualitat és una aposta per destacar en un mercat saturat.

  Increment del valor afegit:

  A més de les ofertes tradicionals de desenvolupament web i SEO, el Servei de Filmació i Fotografia Aèria dóna als clients un motiu addicional per triar Serveis TIC. Aquest servei no només millora l’atractiu de la teva pàgina web sinó que també comunica la teva disposició a incorporar tecnologies emergents.

  Creus que des de dalt es pot veure millor?

  Fem-hi un cop d'ull, segur que hi surts guanyant

  Experiència i qualificacions:

  A Serveis TIC, comprendre la importància de la qualitat i la seguretat en els serveis de filmació i fotografia aèria és fonamental. Per això, tots els treballs els realitza personal qualificat, que a més de les titulacions requerides, ha seguit formacions complementàries per garantir que el resultat dels treballs serà satisfactori.

  Qualificacions Específiques:

  Els treballs de filmació aèria recauen en personal amb les titulacions requerides per l’escenari en que hagi de transcórrer l’operació de filmació i fotografia aèria, incloent les certificacions A1, A2 i STS-01 i 02. Aquestes titulacions certifiquen la capacitat per operar drons amb seguretat i precisió.

  Seguretat i conformitat:

  La seguretat és una prioritat fonamental en totes les operacions de filmació i fotografia aèria amb drons que realitza Serveis TIC. Les assegurances dels treballs amb drons, compleixen amb escreix les quantitats exigides per llei, i a més es gestionen les coordinacions necessàries amb les infraestructures aèries de la zona, i atenent a les característiques particulars que hi pugui haver.

  D’aquesta manera es garanteix que les operacions es realitzen de manera segura i amb plena conformitat amb les regulacions vigents.

  Comunicació responsable:

  En cas d’operacions STS (en nuclis urbans i zones poblades), les operacions de Serveis TIC es programen i planifiquen seguint procediments de comunicació rigorosos. Aquesta comunicació implica notificar al Ministeri de l’Interior i al Departament de l’Interior de la Generalitat, amb l’antelació necessària de 10 dies hàbils, per garantir la seguretat i la coordinació adequades durant totes les fases de l’operació.

  Compromís amb l’excel·lència:

  A Serveis TIC, el compromís amb l’excel·lència es reflecteix en tots els aspectes del servei de filmació i fotografia aèria amb drons.

  La qualificació, formació i pràctiques de seguretat són pilars per obtenir la confiança del client, assegurant resultats professionals de la màxima qualitat, prioritzant la seguretat en cada etapa de l’operació.

  Vols diferenciar-te?

  Mostra les teves instal·lacions, obres o treballs
  des d'una perspectiva diferent

  A qui va destinat el servei de filmació aèria amb dron?

  El servei de filmació amb drons pot ser útil i adequat per a diverses persones, empreses i sectors que busquen aprofitar les avantatges visuals i perspectives úniques que ofereix aquesta tecnologia. Entre ells:

  Empreses de mitjans de comunicació:

  Les empreses de televisió, cinema i mitjans de comunicació podeu utilitzar la filmació amb drons per capturar imatges aèries i seqüències per a notícies, documentals, pel·lícules i altres projectes audiovisuals.

  Productores de vídeo i publicitat:

  Les empreses de producció de vídeo i publicitat podeu aprofitar les perspectives úniques i visuals que ofereixen els drons per crear continguts visuals sorprenents i impactants per als voatres clients.

  Arquitectura i construcció:

  En la indústria de l’arquitectura i la construcció, podeu contractar els nostres serveis de filmació aèria amb drons per capturar vistes aèries d’obres en construcció, inspeccions de l’obra i per crear presentacions visuals per a clients.

  Sector immobiliari:

  Els agents immobiliaris podeu utilitzar la filmació amb drons per capturar vistes panoràmiques i aèries de propietats i terrenys, mostrant l’entorn i les característiques úniques de cada lloc.

  Turisme i hostaleria:

  Les empreses turístiques, hotels i atraccions podeu utilitzar imatges aèries per mostrar les vostres instal·lacions i oferir als clients potencials una visió més completa de l’entorn, que ben segur els farà venir ganes de fer-vos una visita.

  Esdeveniments i esports:

  Si estàs organitzant un esdeveniment esportiu, o algun esdeveniment, els serveis de filmació aèria amb drons de Serveis TIC et permetrà disposar d’imatges amb perspectiva aèria que t’ajudaran a guanyar prestigi.

  …I molts altres

  Vols més informació sobre serveis amb drons?

  Si vols més informació sobre els serveis de filmació i fotografia aèria
  amb drons, posa’t en contacte, i veurem com ho podem fer

  × + info ?