Realització de Timelapse

Captura l'evolució del teu projecte en un timelapse,
tant se val que triguis una hora... o un any.

En aquesta pantalla Realització de Timelapse:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  TimeLapse

  Amb Serveis TIC pots disposar de càmeres per realitzar Timelapse de darrera generació, alimentades amb plaques solars, 220º d’obertura i 6K de resolució.
  Amb aquestes càmeres t’ajudarem a narrar l’evolució del teu projecte en el transcurs del temps, i amb tot el detall possible, et permeten fer zoom en àrees concretes, crear moviments de càmera, i altres efectes garantint una qualitat d’imatge extraordinària.

  Captura l’evolució del temps amb els Timelapse de Serveis TIC

  A Serveis TIC, la narració visual passa a un nivell superior, gràcies al servei de Timelapse. Aquesta potent eina et permet mostrar l’evolució del temps d’una manera única i impressionant, aportant una dimensió temporal de gran valor afegit als teus continguts, i presentacions.

  La màgia del temps en moviment:

  El Timelapse et permet capturar canvis subtils i espectaculars que passen al llarg del temps. Des de la construcció d’un edifici fins l’arribada d’un esdeveniment especial. Aquesta tècnica captura el flux de l’entorn, i transmet el missatge amb una qualitat i intensitat incomparables a les sensacions que poden transmetre imatges estàtiques, o filmacions.

  Innovació narrativa:

  Amb el Timelapse, pots crear una narració visual única que mostra la progressió i l’evolució dels esdeveniments. Aquesta innovadora manera de presentar el temps permet als usuaris experimentar els canvis d’una manera fascinant i comprometedora.

  Engagement i compromís:

  Els vídeos Timelapse tenen una capacitat intrínseca per captivar l’atenció i mantenir l’interès dels espectadors. Aquesta característica potencialment allarga la durada de les visites al teu lloc web, augmentant l’engagement i el compromís dels visitants.

  Registre d’esdeveniments importants:

  Des de la construcció de projectes immobiliaris, preparació d’esdeveniments, o fins i tot la filmació d’esdeveniments en viu. El Timelapse pot ser una eina excel·lent per registrar i documentar esdeveniments importants. Aquests vídeos poden servir com a recursos visuals valuosos per a referència futura, presentacions i materials promocionals en que es mostrin les capacitats de l’empresa.

  Impacte visual i creatiu:

  El Timelapse és una forma creativa d’incorporar continguts visuals, que fixen l’atenció i la mirada dels visitants del teu lloc web. La seva capacitat per capturar canvis en el temps pot ser presentada d’una manera artística i impactant, afegint un toc de distinció als teus continguts.

  Memòria visual en moviment:

  Un Timelapse no només captura moments. També captura la seva transformació al llarg del temps. Aquest aspecte et permet reflectir històries més profundes i representar canvis que parlen de progressió, creixement i evolució.

  Vols capturar l'evolució d'un esdeveniment?

  Amb un Timelapse podràs documentar
  tot el procés en pocs segons, o minuts

  El Timelapse, una eina de promoció per diversos sectors

  Els serveis de Timelapse de Serveis TIC són adequats per a una àmplia gamma d’indústries i aplicacions, ja que aporten un valor visual i narratiu únic. Aquí tens algunes de les àrees en que disposar de TimeLapse podria ser especialment beneficiós:

  Construcció i desenvolupament immobiliari:

  El Timelapse és ideal per capturar tot el procés de construcció d’un edifici, des de la preparació del terreny fins a la finalització. Aquest servei permet als promotors immobiliaris i arquitectes documentar i mostrar els canvis notables al llarg del temps, donant vida al desenvolupament.

  Esdeveniments en viu:

  Des de festivals i concerts fins a esdeveniments esportius, el Timelapse pot capturar l’energia i l’emoció d’aquests moments únics. Aquesta eina pot ser utilitzada per crear resums visuals creatius, i ressaltar els moments més importants.

  Obra civil:

  Més enllà de la construcció d’edificis, el Timelapse és útil per capturar processos de construcció industrial com el muntatge d’infraestructures, ponts i altres projectes d’obra civil.

  Reformes:

  En el món de les reformes, disposar d’un Timelapse on es pugui veure la realització d’una reforma realitzada anteriorment, permet al teu client fer-se una idea dels temps, el procés d’evolució, així com a entendre la quantitat de treballs que no es veuen però són indispensables perquè el resultat final de la reforma de casa seva, o de la seva instal·lació sigui en que espera.
  Disposant d’un Timelapse, ajudes el client a comprendre la quantitat de treballs que s’inclouen en l’obra que vol o necessita realitzar, i serà més fàcil que accepti el teu pressupost sense massa impediments.

  Naturalesa i paisatges:

  Si estàs capturant canvis a la natura, com la floració de flors o els canvis de les estacions, el Timelapse pot revelar patrons i transformacions que d’altra manera no serien tan evidents, i segurament que et passen per alt.

  Promoció turística:

  El Timelapse pot mostrar la vida i l’activitat d’una destinació turística. Aquesta utilitat del Timelapse et permet atraure visitants, donant-los una mostra molt concentrada de l’ambient que hi ha en un lloc determinat.

  Esdeveniments corporatius:

  En esdeveniments com reunions importants, conferències i presentacions, el Timelapse pot capturar els moments clau i donar-li a la gent una idea de l’energia que transmet l’ambient.

  Educació i investigació:

  En contextos educatius i de recerca, el Timelapse pot ser utilitzat per demostrar processos biològics, canvis geològics i altres fenòmens naturals al llarg del temps.

  Arts i entreteniment:

  El Timelapse pot ser incorporat a projectes creatius com pel·lícules, vídeos musicals, documentals i altres produccions artístiques.

  Has de començar obra extraordinària?

  Pots immortalitzar el saber fer del teu equip
  amb un timelapse que mostri tot el procés de construcció.

  Quant temps pot durar un TimeLapse?

  La durada d’un TimeLapse pot variar significativament segons el que s’estigui capturant i el propòsit del TimeLapse.
  Dit això, en funció de la durada i els requisits tècnics i d’equip necessaris per a cada tipus de TimeLapse, els podem dividir en aquests 6 tipus:

  Curta durada (d’uns segons a pocs minuts):

  Aquest tipus de TimeLapse és ideal per mostrar canvis ràpids i espectaculars en un curt període.

  Pot capturar l’arribada d’una tempesta, un pòster publicitari que es construeix, un sunset o sunrise expressiu, entre altres.
  És efectiu per resumir activitats concises i impactants.

  Mitjana durada (minuts a hores):

  Aquest tipus de TimeLapse sol abastar canvis que es desenvolupen durant unes hores.

  Pots capturar l’activitat d’un mercat al llarg d’unes hores, la construcció d’un edifici en un dia o els moviments d’una gran multitud en un esdeveniment.

  Llarga durada (hores a dies o setmanes):

  Aquest tipus de TimeLapse pot mostrar canvis substancials en el transcurs de diverses hores, dies o fins i tot setmanes.

  És útil per capturar el procés de construcció d’un edifici al llarg de diversos dies o la transformació d’un paisatge durant les estacions.

  Molt llarga durada (setmanes a mesos o més):

  Aquest tipus de TimeLapse registra canvis molt lents i graduals que ocorren al llarg d’un llarg període.

  Pot mostrar l’evolució d’una construcció important a llarg termini, com un pont o una infraestructura.

  També és adequat per capturar fenòmens naturals com el canvi d’imatge d’un bosc al llarg de les estacions.

  Durada personalitzada:

  En alguns casos, la durada pot ser personalitzada segons les necessitats del projecte.
  Això és especialment cert en produccions de vídeo, on es poden utilitzar diferents durades de TimeLapse per crear un efecte dramàtic o de resum.

  Recorda que la durada del TimeLapse està relacionada amb la freqüència de les fotos capturades. Com més freqüent sigui la captura d’imatges, més curt serà l’interval de temps que representa cada segon de vídeo. Els TimeLapses més llargs solen requerir una planificació i paciència més grans per capturar canvis significatius amb el pas del temps.

  A més, entre altres coses, cal assegurar-se que les bateries i les targetes de memòria tinguin les capacitats necessàries per dur a terme tot el procés, o disposar de solucions per resoldre els problemes que puguin sorgir.

  Vols més informació sobre Timelapse?

  Si vols més informació sobre els serveis de Timelapse de Serveis TIC,
  i com es podrien aplicar al teu projecte, no t’estiguis de preguntar tot el que necessitis

  × + info ?