Empresa de serveis TIC

Empresa de serveis TIC per empreses i professionals

Som una empresa de Serveis TIC que posa a la vostra disposició 20 anys d’experiència en solucions relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Des de serveis d’allotjament web, fins la implementació i el manteniment de l’ERP Dolibarr. Així com assessorament, i millores per aprofitar la pàgina web corporativa, tant en el relatiu a funcionalitats amb la finalitat d’incrementar el nivell de persuasibilitat de llocs web, com per millorar el posicionament als cercadors pels conceptes rellevants, per tal que les persones interessades en els vostres productes o serveis us trobin més fàcilment.

Complementem els serveis propis col·laborant amb professionals de la màxima confiança, facilitant solucions a tot tipus de necessitats en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Sempre amb les mateixes garanties que podríem donar si ens en féssim càrrec directament.

Entre aquests serveis hi destaquen les solucions de connectivitat, ja sigui amb fibra o bé radioenllaç, per les que col·laborem amb GlobalCat, i Connecta, que ens permeten donar resposta tant a empreses com a clients particulars, no només en connexions a Internet, també en tot el relacionat amb telefonia, o centraletes.

Registre de dominis
Registre de dominis
Hosting web SEO a mida
Hosting web a mida
Hosting web seo assistit
Hosting web assistit
VPS per allotjament web SEO
Servidors VPS administrats
× + info ?