Visites virtuals
amb fotografies de 360º

L'usuari vol decidir què veure a cada moment,
amb visites virtuals i imatges de 360º, pot fer-ho.

Loading...
En aquesta pantalla:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Registre de dominis
  Registre de dominis
  Hosting web SEO a mida
  Hosting web a mida
  Hosting web seo assistit
  Hosting web assistit
  VPS per allotjament web SEO
  Servidors VPS administrats

  Visites virtuals amb fotografies 360º

  L’opció d’incorporar fotografies en 360º i visites virtuals al teu lloc web que t’ofereix Serveis TIC, pot transformar la manera en què els visitants hi interactuen. Proporcionant-los una experiència immersiva, que millora les sensacions i fa que s’hi quedin durant més temps. És un servei que pot diferenciar la teva imatge a Internet, deixant una empremta molt més profunda, intensa i amigable en els visitants i usuaris.

  Transforma l’experiència dels visitants amb fotografies en 360º i visites virtuals

  Un dels serveis més especials que pots contractar a Serveis TIC són les fotografies en 360º i les visites virtuals. Amb aquestes solucions, Serveis TIC t’ofereix l’oportunitat de millorar les sensacions dels visitants del teu lloc web, mitjançant una experiència immersiva, que incrementa la seva predisposició a convertir-se en clients.

  Es tracta de projectes que, en transmetre un desig sincer de transparència, transmeten una sensació de gran valor afegit a l’usuari.

  A més, aquest tipus de complements retenen el visitant a la pàgina web.

  Una Immersió profunda en fotografies de 360º:

  Imagina que els teus clients poden explorar cada racó del teu establiment o de manera totalment interactiva i detallada.
  El nostre Servei de fotografies en 360º i visites virtuals ens permet justament això. Les imatges en 360º capturen tots els detalls, des dels espais més amplis fins els detalls més petits, donant als visitants una sensació de presencialitat que els manté a la pàgina, i els incrementa l’interès.

  Millora les sensacions i la connexió:

  Amb aquest servei, alhora que els mostres tot l’espai, tens l’oportunitat de millorar les sensacions que es transmeten als visitants. Les visites virtuals ofereixen una connexió més profunda i personal amb el lloc, i conviden els visitants a “passejar” per l’espai, anant cap aquí i cap allà segons els vingui de gust.

  Sense cap pressa, i gaudint d’emocions positives mentre creen associacions empàtiques amb la teva marca.

  Estímul de la curiositat:

  Les visites virtuals estimulen la curiositat dels visitants, fent que vulguin explorar cada detall.

  El resultat són visites més llargues, i un increment de l’engagement amb el teu lloc web. A mesura que els usuaris naveguen pel teu establiment, en descobreixen característiques, oportunitats i avantatges que no haurien pogut apreciar en fotografies i imatges estàtiques.

  Diferencia’t de la competència:

  Amb el Servei de fotografies en 360º i visites virtuals, pots diferenciar el teu negoci o instal·lació de la competència. Ofereix una experiència que va més enllà dels continguts tradicionals, mostrant el teu compromís amb la innovació i amb proporcionar la millor experiència possible als clients.

  Impacte en la presa de decisions:

  Les visites virtuals poden tenir un impacte real en les decisions dels clients. Les persones es sentiran més decidides a prendre decisions, com visitar personalment la teva ubicació o contractar els teus serveis, després d’una experiència immersiva en el teu espai.

  Claim mitja pantalla

  Aquest és el text explicatiu
  per motivar que els usuaris cliquin

  La visió combinada en 360º i aèria:

  Amb les nostres Fotografies en 360º, els visitants poden explorar detalls i espais des de terra amb un nivell d’immersió que va més enllà de les imatges estàtiques. Això crea una connexió emocional i un impacte durador.

  I quan sumem les fotografies en 360º i les Imatges Aèries en 360º capturades amb drons, la visita virtual passa a una altre nivell.

  Els visitants poden elevar-se i tenir una vista panoràmica des de l’aire, obtenint una visió completa de l’espai i de tot l’entorn de les instal·lacions o establiment, així com dels accessos, i fins i tot de punts propers que poden resultar d’interès.

  Efecte diferenciador:

  El poder de la combinació de Fotografies en 360º amb Imatges Aèries rau en la seva singularitat. Pocs serveis poden oferir aquesta experiència dual, cosa que et permet destacar significativament la teva presència a Internet.

  Aquest efecte diferenciador pot despertar la curiositat dels usuaris i mantenir-los involucrats durant més temps amb el teu projecte, portant-los a investigar quantes coses més els pots oferir.

  Guia virtual i narració:

  Aquesta combinació de serveis pot ser utilitzada per crear una guia virtual. Els usuaris poden navegar entre els dos tipus d’imatges per obtenir una visió completa de la ubicació.

  Aquesta riquesa pot ser particularment útil per a hotels, llocs turístics i altres instal·lacions on la narració visual pot guiar els visitants a través dels espais, serveis i entorns més destacats.

  I també visites virtuals a Google Street view

  Tot i que n’hi ha molts altres, el darrer avantatge a destacar de l’elaboració de visites virtuals amb fotografies de 360º, és que tot i que amb les limitacions de Google Street View, la visita virtual que s’ha creat per mostrar l’espai de l’empresa, restaurant, hotel… També es pot incorporar a Google Street View, per tal que els usuaris de la plataforma, també puguin visitar les teves instal·lacions des d’allà.

  Claim mitja pantalla

  Aquest és el text explicatiu
  per motivar que els usuaris cliquin

  Per qui estan indicades les fotografies en 360º i les visites virtuals?

  Les fotografies en 360º i les visites virtuals ofereixen una experiència immersiva i interactiva que pot ser d’interès per a diverses indústries i sectors, entre altres que en poden aprofitar els avantatges hi ha:

  Agències immobiliàries:

  Les agències immobiliàries poden utilitzar fotografies en 360º per mostrar propietats a potencials compradors o llogaters. Les visites virtuals permeten als clients explorar els interiors de les cases o apartaments com si hi haguessin anat, agilitzant el procés de selecció.

  Hostaleria i turisme:

  Hotels, restaurants i atraccions turístiques poden utilitzar visites virtuals per mostrar les seves instal·lacions i habitacions. D’aquesta manera es faciliten les decisions de reserva dels clients, que poden veure com serà el seu allotjament abans d’arribar-hi.

  Educació i institucions:

  Les escoles, universitats i altres institucions educatives poden utilitzar visites virtuals per mostrar els seus campus i instal·lacions als futurs estudiants. Això pot ser útil en processos de selecció i orientació.

  Venda de béns immobles:

  Les empreses que venen o lloguen espais comercials poden utilitzar aquesta tecnologia per mostrar els locals als clients. Aquest servei és especialment interessant per als arrendadors, en limitar les visites a les seves propietats a les persones que hi estan realment interessades.

  Esdeveniments i llocs d’esdeveniments:

  Els llocs d’esdeveniments, com centres de conferències i sales d’actes, poden utilitzar visites virtuals per mostrar els espais disponibles per a esdeveniments i exhibicions.

  Arts i entreteniment:

  Museus, galeries d’art i espais d’entreteniment poden utilitzar visites virtuals per permetre als visitants explorar les seves exposicions i instal·lacions abans d’anar-hi en persona.

  Restaurants i cafeteries:

  Els restaurants poden utilitzar visites virtuals per mostrar els seus menjadors i decoracions, mostrant-los l’espai i l’ambient abans de reservar una taula.
  En la recerca del lloc adequat per a la celebració d’un casament, o altres celebracions i grans banquets, aquesta possibilitat guanya molta més importància.

  Indústria dels esdeveniments:

  Empreses que organitzen esdeveniments com exposicions, conferències i fires comercials poden utilitzar visites virtuals per mostrar als expositors com serà l’espai i la ubicació de l’esdeveniment.

  Necessita més informació?

  Aquí hi posem un aclariment tenint en compte el concepte clau de la pantalla, i oferint ajuda sobre aquell tema

  × + info ?