Suport tècnic informàtic

Suport tècnic informàtic amb escriptori remot per resoldre incidències, millorar les habilitats amb l’ordinador, i disposar d’assessorament informàTIC.

A Serveis TIC sabem que esperar al suport tècnic informàtic per resoldre petites incidències es pot fer molt llarg. També sabem que les solucions proposades en algunes situacions no tenen gaire sentit pel client.

Suport tècnic informàtic a Manresa

Finalment, també som conscients que si el responsable de suport tècnic dediqués 5 minuts a explicar a l’usuari com pot solucionar el que li està passant, la propera vegada que es repetís la incidència es podria estalviar trucar al suport tècnic, així com la pèrdua del temps corresponent.

Per donar solució a totes aquestes necessitats, tant en l’àmbit professional com en el domèstic, des de Serveis TIC us proposem provar qualsevol de les tres àrees de servei del nostre suport tècnic informàtic:

 • Suport a l’usuari: Resoldre incidències.
 • Assessorament informàTIC: Per millorar els sistemes informàtics.
 • Teaching: Capacitació per la resolució d’incidències, i agilitzar tasques quotidianes.

Suport tècnic informàtic sense altes ni quotes:

Oferim suport tècnic informàtic, sense altes ni quotes. Aquests serveis es basen en el pagament per ús. Per defecte s’ofereix servei tècnic remot. Però també es pot oferir a les instal·lacions o al domicili de l’usuari (a Manresa i la comarca del Bages).

Per ser usuari del suport tècnic de Serveis TIC, és indispensable que disposar d’unitats d’abonament. Aquestes unitats van disminuint a mesura que es consumeixen els minuts de suport tècnic.

Com funcionen els abonaments?

Per disposar del nostre suport tècnic informàtic, només s’ha de comprar un abonament, d’1, 2,4 o 8 unitats.

Cada unitat correspon a 1 hora de suport online estàndard, o a 30 minuts de suport a les instal·lacions del client en horari laborable.

Tot i que l’usuari ha de disposar de l’abonament prèviament a sol·licitar l’assistència del servei tècnic, en cas que no en disposi pot trucar-nos, i explicar-nos què necessita. I nosaltres, en funció de les seves necessitats li recomanarem l’abonament més adequat. Tot i això també cal tenir en compte que els abonaments comprats a la botiga online de Serveis TIC no caduquen, i el que quedi sense consumir es podrà utilitzar en futures consultes o incidències. A més, els abonaments es poden retornar durant 30 dies amb el remborsament corresponent, sempre i quan no s’hagin començat a consumir.

Modalitats de suport tècnic informàtic:

El suport tècnic informàtic que oferim des de Serveis TIC té tres finalitats principals:

 1. Suport tècnic a l’usuari:
  Resoldre incidències, instal·lar programes, eliminar virus i malware, configuració d’adreces de correu, manteniment de sistemes, recuperació i mateniment de pàgines web, securització i posicionament de WordPress…
 2. AssessoramentinformàTIC:
  Ajudar el nostre client per tal que trobi la solució més idònia per la necessitat que ha de satisfer. Li presentem solucions alternatives a les que pugui tenir en un primer moment, comparant aventatges i inconvenients per tal d’ajudar-lo a que prengui la decisió que millor respongui a les seves necessitats.
 3. Teaching:
  El Teaching consisteix en ajudar l’usuari estàndard per tal que millori la seva autosuficiència informàtica, capacitant-lo per resoldre petites incidències recurrents, o ensenyant-li a gestionar eines, a configurar serveis, o a fer manteniments rutinaris del seu sistema, entre altres milers de possibilitats que poden millorar-li el dia a dia així com la productivitat.
× + info ?