Servei de Teaching online

Quan un usuari té dificultats per utilitzar un programa o fer alguna acció. Disposar d’un servei de Teaching online li permet superar els entrebancs, i millorar les seves capacitats i motivació.

Què és el servei de Teaching online:

El servei de Teaching online consisteix en donar suport a l’usuari per tal que millori l’eficiència amb el PC o el sistema informàtic. Ajudant-lo a utilitzar les eines concretes que necessita en el seu dia a dia. Ja sigui en l’àmbit laboral, o en l’entorn domèstic.

Servei de Teaching informàtic per resoldre problemes tècnics

El primer objectiu del Teaching online és ajudar l’usuari per tal que estigui còmode amb les eines informàtiques que ha d’utilitzar. Per aquest motiu estem a la seva disposició, de manera que si es queda bloquejat en algun punt, només cal que comuniqui amb nosaltres per rebre l’assistència que li calgui per superar aquella dificultat. Després de resoldre la incidència li facilitem un manual el més senzill, visual i intuïtiu possible. Així la propera vegada que hagi d’afrontar aquella tasca, podrà fer-ho amb les màximes garanties de sortir-se’n sense necessitat d’ajuda.

En cas que l’usuari necessiti disposar de suport amb algun programari, activitat, o bé alguna tasca específica i poc usual, només cal que ens ho digui, i en funció de les seves capacitats i necessitats trobarem la manera d’ajudar-lo.

A quí va destinat?

Es tracta d’un servei per tots els públics, des d’empreses que necessiten que el seu personal disposi d’un servei de suport extern, fins particulars de totes les edats que no aconsegueixen fer alguna cosa. Que tenen un problema amb l’ordinador, o en definitiva, usuaris que necessiten ajuda per fer alguna tasca amb el seu ordinador.

Com ens connectem?

Per donar suport tècnic, necessitem que l’usuari tingui un software específic instal·lat al seu PC. Per la facilitat d’instal·lació, la seguretat, i el grau de confidencialitat que ens permet garantir, utilitzem el software Chrome Remote Desktop (genera una contrasenya diferent cada vegada, obliga a que l’usuari accepti la connexió externa, i cada 30 minuts de connexió sol·licita confirmació a l’usuari per mantenir o tallar la connexió) aquí hi teniu les instruccions d’instal·lació de Chrome Remote Desktop.

Quan ens connectem veiem la mateixa pantalla que l’usuari. Així li podem indicar què ha de fer en cada moment, i si s’escau podem fer-ho per ell. Així com fer les captures de pantalla corresponents que ens serviran per preparar el manual que li enviarem després de resoldre la seva consulta.

Modalitats de pagament i preus

Aquest servei es paga en unitats d’abonament. Els abonaments tenen entre 1 i 8 unitats. Per defecte cada unitat és 1 hora de suport online en jornada laborable (de dilluns a divendres, de 7:00h a 20:00h).

Per iniciar una consulta cal tenir unitats d’abonament disponibles. Tot i això, abans de comprar un abonament per una consulta concreta, recomanem fer una consulta prèvia. Les consultes prèvies es poden fer enviant un missatge de correu, trucant, o bé enviant un formulari de contacte. Us respondrem a la consulta indicant el temps que considerem que us farà falta per poder solucionar correctament la vostra consulta.

Totes les tarifes, i les condicions del servei de Teaching estan especificades a les condicions del servei tècnic.

El preu d’una unitat d’abonament varia entre els 25,00€+IVA i els 30,00€+IVA, en funció de les unitats dels abonaments que es comprin.

Sempre i quan els abonaments no s’hagin començat consumir, es poden retornar durant 30 dies següents a la data d’adquisició, i es retornarà la totalitat de l’import. Els abonaments no caduquen.

Millores en la gestió quotidiana:

Un aspecte complementari a tenir en compte, és que mentre s’ajuda usuaris amb els serveis de Teaching, es poden descobrir processos (normalment rudimentaris i repetitius) que es poden agilitzar fàcilment. Cosa que per un costat estalvia moltes hores de feina, i per l’altre evita errors innecessaris.

Donat el cas, s’informa al client de les possibilitats que s’han trobat, i si li sembla convenient se li proposen les millores per tal que les consideri.

× + info ?