L’allotjament web que necessites, des de 5€/mes+IVA (pagament anual)

A Serveis TIC oferim un servei d’allotjament adaptable a cada cas. Per ajudar-te a treballar d’una manera més òptima, còmoda, i segura.

 

Administració personalitzada

1.- Si et vols espavilar, des de https://shop.serveistic.com, pots contractar els teus serveis d’allotjament web, i administrar-los amb total independència.

2.- Si no saps com, però vols administrar els teus serveis, t’ensenyem a fer-ho, i t’expliquem el que necessitis saber. No t’estiguis de preguntar-nos el que et calgui i t’ajudarem.

3.- Si per contra vols que ens fem càrrec del que et calgui a cada moment només ens hauràs d’enviar un correu electrònic, i ho farem (si vols, a més ens pots trucar per explicar-ho).

L'allotjament web que necessites

Pots demanar assistència enviant un correu electrònic:

S’ha acabat completar formularis en ple kaos cada vegada que tinguis un problema. Només necessitem que en enviïs un correu explicant breument el que et passa (pots posar «El correu no funciona»). Sabrem qui ets, podrem començar a investigar la teva incidència sense perdre temps, i si tenim cap dubte rebràs una trucada.

T’ajudem remotament en tot el que necessitis:

Si necessites que configurem les bústies als PC’s, ens hi podem connectar remotament per fer-ho. I si necessites ajuda amb algun altre servei relacionat amb l’allotjament. Et podem ensenyar com s’ha de fer, directament al teu ordinador.

T’oferim garanties de seguretat poc habituals:

Utilitzem diverses tecnologies i sistemes per mantenir a ratlla virus, spam i altre programari maliciós. Així t’estalviem incidències greus fàcilment evitables. Mensualment, a més revisem els servidors per evitar que hagi redireccions de correu fraudulentes, que et poden convertir en víctima d’estafes i incidents gens desitjables.

Allotjament web SEO i adaptat a la teva pàgina:

Alguns dels factors més rellevants del posicionament estan relacionats amb el servidor. Els nostres servidors compleixen els requeriments genèrics per ser qualificats com a hosting SEO (faciliten el posicionament als cercadors).

I per ajudar encara una mica més a millorar el rendiment de les pàgines, quan la pàgina web ja està operativa, adaptem característiques específiques de l’espai d’allotjament en funció de les necessitats del projecte.

Si vols més informació consulta les característiques dels nostres serveis d’allotjament web 

Si vols contractar ara, escull la teva opció:

I si tens qualsevol dubte, et convidem a trucar-nos, a enviar-nos un missatge de WhatsApp (clicant al botó d’aquí sota a l’esquerra), o bé a que completis un formulari de contacte.

2 comentaris a “L’allotjament web que necessites, des de 5€/mes+IVA (pagament anual)”

  1. Pingback: Correu POP3 o IMAP? Quina configuració és millor? | ServeisTIC.net

  2. Pingback: Correo POP3 o IMAP? ¿Qué configuración es mejor? | es.ServeisTIC.net

Els comentaris estan tancats.

× + info ?